Denna hemsida innehåller i första hand kåserier. Dessa kåserier är tagna ur händelser och upplevelser i mitt liv. Det innebär att DU som läser dem eventuellt kan känna igen dig men den igenkänningen är endast perceptuell eftersom jag, som författare till dem, förbehåller mig rätten till en konstnärlig twist i kåserierna. Jag lägger in nya kåserier i mån av tid och hoppas att du som läsare har minst lika roligt när du läser dem som jag har när jag skriver dem.

Laddproblem

🙄Inser att jag inte begriper vad Telias kontantkortval innebär. Åkte en mil idag för att lyssna på ett meddelande för att inse att mitt saldo var noll trots att jag laddat trodde jag. Jag har ju ingen täckning hemma! Bara det är anmärkningsvärt. Läste på hemsidan att 2 GB surf innebär att man får surf och 100 samtal och laddar med det via min bank. Det visar sig då att det inte är samma utan det var visst bara surf. 👺 Jag skulle valt enkel för det var bara samtal jag ville ha. 😫 Inser att ordet "enkel" betyder att man bara vill använda sin telefon som en telefon!!! 😶 Gud vad gammal och förlegad jag är. Ska det va så!!!
 
Har nu, IGEN insåg jag, anmält dålig täckning på Felias hemsida. Nej vänta, Telia heter de. Jag vet inte hur många gånger jag har anmält där men inser ju att det är lika lönlöst som att be Donald Trump ta sitt förnuft till fånga (haha han har ju inget).